Zomerse Ibiza ketting

ibiza ketting

Een mooie ketting kan een outfit echt compleet maken en de outfit ook een hele boost geven. Zeker een mooie Ibiza ketting kan wonderen doen voor een hele simpele outfit. Zie er goed uit met wat voor kledingstijl dan ook, de bohemian kettingen vullen de outfit aan met een unieke touch en een dosis vrolijkheid. De kettingen zijn in allerlei kleuren te verkrijgen.

Ibiza accessoires

De Ibiza stijl kenmerkt zich natuurlijk door de kleuren, de structuren en materialen, maar vooral ook door de vormen. Veel mooie bogen en krullen zijn te zien in zowel de kleding als bij de sieraden. Verweven in de prachtige en unieke vormen zitten vaak de mooiste stenen. Stenen zeggen veel over jou en je persoonlijkheid, zeker als ze in verschillende kleuren om je nek hangen. Het zijn vaak kleine rondje steentjes en een grotere in het midden.

Ibiza stijl

De boho stijl is echt ontwikkeld op Ibiza. Het luxueuze feesteiland van Spanje. De stijl heeft iets rustgevends, maar tegelijkertijd ook energiek en uitdagend. Er wordt veel gebruik gemaakt van witte- en natuurtinten, maar je ziet ook veel vrolijke kleuren terugkomen in de kleding. Maak je outfit af met een paar mooie laarzen of gevlochten sandalen en een leuk hoedje of kleurrijke sjaal als hoofddoekje.

combineren

Ibiza kettingen zijn er in allerlei soorten en maten. Steel de show bij elke gelegenheid met een samengestelde mediterraanse look. Een mooie outfit is niet hetzelfde zonder de juiste accenten. Kijk bij het aanschaffen van een nieuwe ketting vooral ook naar de kleuren van de sieraden die je thuis al hebt. Zo weet je welke bohemian ketting je met welke andere accessoires kan dragen. Het mooiste is dat sieraden een beetje met elkaar matchen. Dat hoeft met een outfit echter niet zo te zijn. Twee felle kleuren die je normaal niet zou combineren? Gekleed in de boho stijl kan dit wel. Wees jezelf en voel je vrij om deze gewaagde keuze te nemen. Het past namelijk perfect bij de bohemian levensstijl.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*