Populaire schoonheidsbehandelingen: waarvoor ga jij naar de salon?

Schoonheidssalon Etten-Leur

Bij de schoonheidssalon kun je ontzettend veel behandelingen laten doen. Veel vrouwen nemen graag het volledige pakket om zichzelf goed te verzorgen. Zo kun je bij schoonheidssalon Etten Leur allerlei behandelingen laten doen voor mooie nagels, voeten en een gereinigd gezicht. Maar wat dient nu voor wat? Lees dit artikel om meer te weten te komen over de verschillende soorten behandelingen. 

#1 Peeling 

Een peeling is een behandeling in de salon die je gezicht reinigt. Sterker nog, het haalt het bovenste laagje van je huid weg. Dit zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd. Daarna kunnen weer gezonde huidcellen op de huid groeien. Thuis kun je dit ook doen maar in de salon gebruiken ze meer geconcentreerde producten die net even wat dieper gaan. 

Fruitzuur peeling

Deze peeling van fruitzuur is op natuurlijke basis en haalt de dode huidcellen weg. 

Algen peeling 

Dit doet hetzelfde als een fruitzuur peeling. Algen zitten vol met mineralen dus je huid wordt goed gevoed. Dit is vooral een aanrader voor mensen met een vette huid. 

 

#2 Manicure 

Een manicure is een behandeling voor je handen. De huid van je handen wordt gescrubd, er zit vaak een handmassage bij en eventueel worden de nagels gelakt. Net als je gezicht hebben je handen veel te verduren. Daarom is het belangrijk om ze regelmatig te verzorgen. 

#3 Pedicure 

Een pedicure behandeling wordt op je voeten toegepast. Dit kan ook veelomvattend zijn. Met een kleine slijpmachine wordt de eeltlaag van je voeten verwijderd. Je nagels krijgen extra verzorging. Denk aan het verwijderen van ingegroeide teennagels. De nagels worden ook geknipt, gevijld en gelakt. Zeker prettig voor in de zomer. 

#4 Ontharen 

Soms hebben vrouwen last van ongewenste haren in het gezicht. Die haartjes worden in een salon verwijderd door middel van harsen, epileren of IPL laserbehandeling. De laatste is de meest permanente behandeling. 

#5 Massages

Een massage is bij bijna iedereen bekend. Veelal bedoeld om te ontspannen of vastzittende spieren los te maken. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*