Wat is een Suar boomstamtafel?

Suar boomstamtafel

Het is helemaal in om een mooie boomstamtafel in huis te hebben. Veel mensen vinden dit mooi en willen het daarom. Een Suar boomstamtafel kan op verschillende manieren worden gebruikt. Dit kan als de meest gekozen eettafel, maar ook als een mooie salon tafel of een bijzettafeltje. Je hebt ze dus in verschillende maten en de boomstamtafels kunnen meerdere functies hebben. Dat is natuurlijk ideaal. Als jij op zoek bent naar een boomstamtafel kan je bij Woodzen terecht. Daar hebben ze ook boomstamtafels van Suar. Als je meer wilt weten, lees dan vooral verder.

Kenmerken van Suar

Wat kenmerkend is voor een Suar boomstamtafel is dat het Suar hout een tropische houtsoort is. Je kan meteen zien dat het hout uit het buitenland komt, want dit hout kennen we hier niet. Het is typerend voor dit hout dat er aan de buitenkant een witte rand zit en in het midden kan je prachtige nerven zien. Over het algemeen heeft het hout een lichte kleur. Een lichte kleur geeft veel licht en dat is wat er echt in is de laatste tijd. Mensen willen veel licht en een ruimtelijk gevoel Dan is Suar ideaal voor jou. 

Waarom zou je een Suar nemen?

Het leuke van een Suar boomstamtafel is dat elke tafel uniek is. Het is niet als een tafel die in de fabriek wordt gemaakt en altijd hetzelfde is. Hoe kan dat? Het is eigenlijk heel simpel, elke boom is weer net iets anders en daarom zijn de nerven weer anders etc. Je krijgt dus altijd een tafel die weer net anders is als elke andere. Je vraagt je misschien af vind ik de tafel wel leuk? Maak je geen zorgen, je kan naar de werkplaats van Woodzen om een blad uit te kiezen. Zo weet je zeker dat jij een mooi tafelblad hebt. Het voordeel is dat je een mooie zelfgekozen tafel hebt.

Epoxy afwerking

Bij een Suar boomstamtafel kan je ook een epoxy afwerking krijgen. Een epoxy afwerking zorgt ervoor dat de nerven er nog meer uitspringen. Je krijgt dan een tafel met meer karakter. Dit is natuurlijk wel een extra in de prijs, maar dan heb je wel een extra mooie tafel. Ik zou dus zeker afwegen om dit te doen. Als je hier meer over wilt weten of over het bedrijf of tafel zelf. Dan zou ik zeker even een kijkje nemen op de site.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*