Unieke trouwauto’s

Unieke trouwauto’s

Wanneer je een trouwerij hebt zie je altijd van die luxe en soms unieke auto’s waarin het bruidspaar aan komt rijden wanneer de ceremonie begint. Er is een hele markt rondom unieke trouwauto’s en er is dan ook veel vraag naar. Dit soort auto’s kan je voor een dag huren en kun je dan ook gebruiken op de dag zelf om bijvoorbeeld in stijl aan te komen. Je kan vaak zelf kiezen wat voor auto je wilt en er zijn bedrijven waar je een breed assortiment aan auto’s hebt. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen uit een limousine maar ook uit iets specialisaties zoals een oldtimer of en echte muscle car. Wat je ook kiest er wordt altijd voor gezorgd dat de auto’s er spik en span uitzien en ze als het ware glimmen, je kan namelijk niet een vieze auto hebben tijdens een trouwdag. Omdat elke bruiloft anders is en bijvoorbeeld een bruiloft in een thema i en de andere wat klassieker zou je dan ook zien dat de keuze in auto’s erg verschillen, wat je keuze ook is een bedrijf die hierin is gespecialiseerd heeft vaak wel wat jij zoekt of kan hier aanpassingen voor maken zoals bijvoorbeeld een paar bloemen op de auto of een cabrio wanneer het mooi weer is. 

 

Muscle cars 

Een van de keuzes waar je uit hebt bij een bedrijf die trouwauto’s verhuurd zoals Dutchmusclecar is de keuze uit ouderwetse en echte Amerikaanse muscle cars. Dit zijn van die auto’s die je in de jaren 80 en 90 zag rondrijden in films en zien er dan ook erg spectaculair uit. Alhoewel ze misschien wat ouder zijn zie je dit niet aan de buitenkant en zien ze er dan ook uit alsof ze net uit de fabriek komen. Door gebruik te maken van een muscle car voor trouwauto’s breng je iets uniek snaar de trouwerij en weet je zeker dat ze het niet zomaar gaan vergeten van deze auto’s zijn een echte eyecatcher!

 

Wil jij dit? 

Heb je dit nou gelezen en wil jij voor je trouwerij nou ook graag unieke trouwauto’s voor de ceremonie of de trouwstoet? In dat geval zou je eens een kijkje kunnen nemen naar Dutchmusclecar of een ander bedrijf wat hier op lijkt voor een breed assortiment aan echte muscle cars en andere auto’s perfect voor een trouwerij of trouwstoet. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*