Blijvend aandenken aan je zwangerschap? 3D beeld zwanger

3d beeld zwanger

Een 3D beeld zwanger is een blijvend aandenken aan je zwangerschap.  Iedere zwangerschap is uniek, waardoor ook ieder 3D beeld zwanger er anders uit zal komen te zien. Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven. Er groeit namelijk een klein mensje in je buik, die je zo nu en dan voelt trappelen. Naast de echo’s die je laat maken tijdens je zwangerschap, wil je misschien ook wel een blijvende tastbare herinnering aan je zwangerschapsbuik. Een 3D beeld zwanger is een voorbeeld van zo’n blijvende, tastbare herinnering. Zo’n beeld wordt volledig naar jouw wensen en behoeften gemaakt. Jij bepaald.

Jouw wensen en behoeften

Het is belangrijk dat je tevreden bent met de blijvende, tastbare herinnering. Het 3D beeld van je zwangerschap wordt pas aan je overhandigd op het moment dat jij hier helemaal tevreden mee bent. Wanneer jij zo’n beeld laat maken, zal je merken dat zo’n beeld gemaakt wordt aan de hand van jouw persoonlijke wensen en behoeften. Het is mogelijk om het beeldje te laten maken waarbij je bovenkleding draagt, maar het is ook mogelijk om zo’n beeldje te laten maken van een naakt bovenlichaam. Welk beeldje er uiteindelijk gemaakt gaat worden, bepaal je helemaal zelf. Aan de hand van een scan die van je lichaam gemaakt wordt, wordt ook het beeldje gemaakt. Naast dat een 3D beeld zwanger een blijvende, tastbare herinnering aan je eigen zwangerschap kan zijn, kun je het ook cadeau geven.

Een beeld cadeau geven

Ook wanneer je op zoek bent naar een uniek cadeau voor de babyshower van je zus, schoonzus of goede vriendin, kan een 3D beeldje van de zwangerschap van die persoon een uniek cadeau zijn. Zo heeft je zus, schoonzus of goede vriendin ook een blijvende, tastbare herinnering aan haar zwangerschap. Tijdens een gezellige middag kun je dan zo’n beeldje laten maken. Je kunt ook een ander cadeau geven tijdens de babyshower, maar door zo’n beeldje te laten maken ben je verzekerd van een succesvol cadeau.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*