Waarom kies je voor gepersonaliseerde bierviltjes

Gepersonaliseerde bierviltjes

Als je bierviltjes laat bedrukken dan zijn deze het ideale cadeau of perfect geschikt voor verschillende activiteiten. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om een bedrukt bierviltje voor marketing doeleinden te gebruiken. Of wat denk je van Gepersonaliseerde bierviltjes met een leuke foto die de gebruiker constant aan dit bijzondere moment herinnert? Ook kan je kiezen voor een eigen tekst die eventueel gecombineerd wordt met een leuke foto of graphic. Oftewel je kan elke kant op met bedrukte bierviltjes.

Bedrukte bierviltjes zijn ideaal voor vele doeleinden

Of je nou een feest of evenement organiseert, bierviltjes zijn altijd handig in gebruik. Het maakt niet uit of je de bierviltjes besteld voor je verjaardag, carnavalsvereniging, vrijgezellenparty, geboorte of huwelijk. Door te kiezen voor een bedrukt of gepersonaliseerd bierviltje weet je zeker dat je een blikvanger hebt. Ze zijn erg leuk op tafel en ook nog eens zeer geschikt voor marketing doeleinden. Over het algemeen bekijken meer mensen namelijk wat er op een bierviltje staat dan op een flyer. Tevens kan je ze makkelijk verspreiden op plekken waar je anders misschien moeite hebt om reclame te maken. Een horeca zaak zal niet snel flyers accepteren, maar bierviltjes zijn altijd welkom. Ook zijn ze ideaal voor een persoonlijk cadeau. Wat denk je van bierviltjes met tekeningen van je kids? Of een leuke foto voor de verjaardag van je vriend of familielid? Ook voor speciale gelegenheden zijn ze een goed cadeau.

Mogelijkheden voor het bedrukken van bierviltjes

Je kan kiezen voor vele verschillende opdrukken. Tekst, een foto of een combinatie, alles is mogelijk. Je kan tevens kiezen voor vierkante of ronde bierviltjes, net waar je voorkeur naar uitgaat. Dubbelzijdig of enkelzijdig bedrukt, het maakt niet uit. Je kan er alle kanten mee op. Een bierviltje is uiteindelijk altijd een blikvanger, zeker als je gebruik maakt van felle kleuren die eruit springen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*