De beste (bord) spellen voor kinderen

Speelgoed Den Bosch

Op het moment dat je opzoek bent naar Speelgoed Den Bosch dan heb je en ruime keuze hierin. Een van de keuzes die je kan maken is om een bordspel aan te schaffen. Hier kan je op alle leeftijden plezier aan beleven en zeker gedurende de donkere wintermaanden. Gezellig rond de tafel zitten met een hapje en drankje, wat wil je nog meer. Er zijn vele soorten bordspellen verkrijgbaar voor verschillende leeftijden. In dit artikel zetten we op een rijtje welke nieuwe bordspellen er voor alle leeftijden beschikbaar zijn.

Nieuwe spellen voor kinderen onder de 8 jaar

Er zijn enkele nieuwe spellen die er per leeftijdscategorie uitspringen dit jaar. In de leeftijd van nul tot drie jaar is dit Playmobil 1.2.3 Mijn meeneem kinderdagverblijf en SmartMax My First Sounds & Senses. Een baby is nog bezig om de wereld om zich heen te verkennen en daarom is het belangrijk dat de spellen felle kleuren hebben die zijn aandacht trekken. Tevens moeten ze makkelijk vast te pakken zijn en bij voorkeur geluid maken. Hoe ouder ze worden, hoe meer ze met spelletjes aan de gang gaan. In de leeftijd van 4 en 5 jaar zijn de nieuwste spellen Ik Leer Symmetrie, PAW Patrol Ultimate Police Cruiser, Spin Master, Louis Liaan en Jaak en de Bonenstaak. Kinderen in deze leeftijd spelen steeds met rollenspellen en doen volwassenen na. Het is belangrijk dat hun fantasie geprikkeld wordt.

Nieuwe spellen voor kinderen boven de 8 jaar

In de leeftijd van 7 en 8 jaar zijn de nieuwe spellen FurReal – Mama Josie de Kangoeroe, LEGO Avonturen met Mario starter set, Bank Attack en Froggit. Kinderen op deze leeftijd zijn een stuk competitiever en willen graag winnen. Voor de leeftijd 8 en 9 jaar zijn er Color Addict en DOTS BFF armbandenset dit jaar uitgekomen. Als je kinderen 10 of 11 zijn dan kan je kiezen uit Overbooked, De zoektocht naar El Dorado en Cube Duel. Deze spellen zijn ingewikkelder en techniek en bouwwerken prikkelen ze.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*