Hypnotherapie in Den Haag

Hypnotherapie Den HAag

Ervaar je psychische en lichamelijke klachten en wil je jezelf hiervan bevrijden, dan kan hypnotherapie in Den Haag je daarbij helpen. Met behulp van deze doelgerichte aanpak zal je na een paar sessies al verbetering merken. Je zult jezelf in staat voelen je ballast achter je te laten en innerlijke rust en kracht te vinden. Wil je weten voor welke problemen je gebruik kunt maken van een behandeling met hypnotherapie in Den Haag? Hoe hierbij te werk wordt gegaan en welke resultaten je kunt verwachten? Lees dan deze blog, waarin dit voor jou uiteengezet wordt.

Hoe werkt hypnotherapie in Den Haag?

Wanneer je last hebt van emoties als verdriet, woede en angst of kampt met stress, slapeloosheid of trauma kun je je wenden tot hypnotherapie in Den Haag. Tijdens de behandeling word je in een trance gebracht door de therapeut. Je bereikt hierbij een staat tussen waken en slapen. Die ertoe leidt dat aanwezige onbewuste beelden of gedachten zich aan je voordoen, waardoor je je hiervan bewust wordt. Daarmee wordt door de therapeut tijdens de sessie van de hypnotherapie in Den Haag met technieken aan de slag gegaan. Die je helpen bij het loslaten van de belemmerende emoties, gedragingen of overlevingsmechanismen. Waarvan een bevrijdende werking uitgaat.

Wat zijn de resultaten van de therapie met hypnose?

De therapie met behulp van hypnose maakt je bewust van je dagelijkse patronen, die je eerder onbewust uitvoerde. Waardoor je mogelijk telkens tegen bepaalde zelfde dingen aanliep en daarvan last had. Wanneer je je hiervan bewust bent, zul je in staat worden gesteld deze patronen te kunnen doorbreken door andere keuzes te maken. Hiermee zul je een andere meer positieve draai aan je leven kunnen geven. Hetgeen je zelfvertrouwen zal vergroten, je meer zelfwaardering zal laten ervaren en je plezier in dingen zult laten toenemen. Kortom: met behulp van de therapie met hypnose creëer je voor jezelf meer grip op je leven en bepaal je zelf hoe dit eruit komt zien.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*